Se päivä sitten koitti kun rakas siskoni pääsi ripille ja minäpä tietenkin ilmoittauduin kakuntekoon. Paineet oli kovat ensimmäinen kerroskakku ja vielä ilman harjoitusta. Juhlia edeltävänä päivänä paistettiin pohjat myös koristeet valmistettiin etukäteen.

Ruusut ovat sokerimassasta. Mielestäni sokerimassa soveltuu todella hyvin ruusujen tekoon. Kukasta saa tarpeeksi ohuet marsipaanityökalun avulla ja sokerimassan nopeasta kuivumisajasta johtuen tekee ruusun lehdille sellaista ruusumaista repeämää. Tein isomman määrän ruusuja kerralla, joten kuivumisajan lyhykäisyydestä oli tässä iso apu. Tein ruusuja kuivumaan ja sitten aloitin kierroksen alusta kasvattamalla ruusuja terälehdillä.

Raamattu (joksi olin koristeen ajatellut) / virsikirja (joksi kaikki sitä nimittivät) ei oikein onnistunut. Marsipaania ja mielikuvitusta- siitä on tämä kirja tehty. Rippikakun ongelma on mielestäni se että siitä saa helposti tehtyä hautajaiskakkumaisen ja koristelussa saakin olla tarkkana.En saanut mistään hankittua näin lyhyellä varoajalla risti muottia, jotta olisin tehnyt korun, niin päädyin raamattuun. Koristelupäivänä olin sitä mieltä että raamattu ei ole hyvä, mutta sankari halusi sen kakkuunsa  eipä minulla siihen sitten sanottavaa ollutkaan . Mittasuhteet kakussa menivät pieleen, mutta silti olen tyytyväinen ensimmäiseen kerroskakkuuni. Seuraavassa osaankin sitten ottaa huomioon jo paljon asioita joita ei tässä mieleeni tullut.